ConnectChurchSmall

ÄKTENSKAPSKURS

aktenskapskurs-3-1024x683

aktenskapskurs-1-1024x681

Denna kurs riktar sig till er som vill ha verktyg att utveckla relationen. Äktenskapskursen är fördelad på sex kurstillfällen där det sista tillfället är en mysig datenight. Mellan kurstillfällena läser ni boken Upptäck kärlekens olika språk tillsammans. Undervisningen och boken kommer täcka olika områden och på så vis komplettera varandra.

Ämnen

  • Ett välsignat äktenskap, det finns så mycket mer!
  • Hur talar/lyssnar vi till varann? Förstår vi vad vi säger?
  • Anatomi och fysiologi kring kärlekslivet. Hur kan jag bli bättre på att möta dina behov?
  • Den manliga och kvinnliga hjärnan, varför tänker vi så olika? Finns det en större tanke bakom det?

Sagt om kursen
Det här är tredje gången Connect Church håller i en äktenskapskurs, och de som tidigare deltagit tycker verkligen att du ska gå. Läs mer om hur du anmäler dig på nästa flik!

– Många befriande skratt när kursledarna var så öppna och delade med sig av sitt eget liv även av det som inte alltid är så snyggt.
– Så uppmuntrande och stärkande!

Anmälan öppnar snart.

Kostnad
Priset är 600kr/par exklusive kurslitteratur.

Kurslitteratur
Under kursens gång läser ni boken Upptäck kärlekens olika språk, som tidigare hette Kärlekens fem språk, av Gary Chapman. Boken är obligatorisk och den får man köpa själv eller låna av en vän. Den finns att köpa i kyrkans resurscenter.

Frågor
För mer information kontakta Daniel Larsson på daniel.larsson@connectchurch.se

 

Kursen sker på måndagkvällar i våra skollokaler på Anders Perssonsgatan 18 i Göteborg. Hållplats Ullevi Norra.

Kurstillfällen
Information kommer

Så här går det till
18:30 Undervisningen börjar
19.15 Paus med fika
20.15 Avslut

Frågor
Mer information om datenight får du under kursens gång. Barnpassning arrangeras inte av Connect Church. Har du frågor kan du kontakta Daniel Larsson på daniel.larsson@connectchurch.se

Johanna och Martin Sedeborn håller i äktenskapskursen. De har själva varit gifta i 23 år, har 5 barn och är familjehem sedan år 2000. I 15 år har Martin och Johanna arbetat med familjerådgivning. De kommer att dela hållbara och applicerbara bibliska principer för en relation som ständigt behöver ses över och byggas vidare på.

Deras motto för sin egen relation är ”Jag vill vara luften under dina vingar”. Kanske upptäcker du och din hustru/make ett motto för er egen relation under kursens gång.