ConnectChurchSmall

DOP

gåva-1

Att se någon öppet deklarera beslutet att följa Jesus genom att döpa sig är det bästa vi vet i Connect Church. Fyll i formuläret nedan om du vill döpa dig, eller om du behöver prata med någon om dopets innebörd innan du bestämmer dig.

Om tron har väckts till liv inom dig är nästa steg att låta döpa dig. Men oavsett om du tagit det beslutet eller om du inte är riktigt redo är det viktigt att fortsätta upptäcka Jesus. Tron är som en planta som behöver näring för att växa. Här kommer några råd från Pastorerna till dig som är ny i kyrkan:

Lyssna på lovsång.
I lovsången dras du närmare Jesus. Be gärna någon i kyrkan om tips på bra musik så att du kan ta del av atmosfären det skapar i vardagen också. Det finns mycket bra lovsång på Spotify och Youtube. Connect Church har också släppt skivor som finns på Spotify, Itunes och att köpa i kyrkan.

Kom till kyrkan ofta.
Vi ser söndagen som en fest. Där omges du av andra som tror, befriande lovsång och undervisning som hjälper dig framåt. Gå på Youth på fredagarna om du är mellan 13 och 19 år. Bön och lovsångskvällar eller Ny i Kyrkan-träffar är också bra att besöka. Gör kyrkobesöket till en ny och riktig vana i ditt liv.

Börja läsa bibeln.
Skriv ner och slå upp bibelorden som nämns under predikningarna, och läs dem flera gånger. Stryk under allt som talar till dig. Gör en bibelläsningsplan. Att läsa mycket eller lite, varje dag, gör en enorm skillnad. Ett tips är att börja läsa om Jesus i Markusevangeliet. Fråga någon i kyrkan om råd om du inte vet var du ska börja.

Involvera dig i kyrkan.
Gå med i en lifegroup eller ett team. Genom det lär du känna fler, och kyrkan blir mer än bara en plats du går till. Det blir ditt andliga hem.

Jag vill döpa mig

Namn*

Ålder*

Mobilnummer *

Epost*

Stad*
GöteborgJönköpingÖrebro

Vill du döpa dig eller har du frågor?*
Jag vill döpa migJag vill prata med någon om dopet

Meddelande: