ConnectChurchSmall

KIDS

984058_666258486742742_8696521275147449565_n

kids-sweeteye

Vi har Kids igång varje söndag på Danska Vägen. Våra Kidsledare tar emot dina barn i foajén innan gudstjänsten börjar, och du hämtar barnen när den är slut. Under tiden kommer dina barn ha det minst lika bra på Kids som du har det på gudstjänsten.

Föräldralounge
Denna plats finns till för dig som ammar, har barn som inte kan gå själva än eller som på grund av annan anledning inte kan vara med i Kids. Här kan du i lugn och ro passa dina små, värma mat, byta blöja och samtidigt se och höra den pågående gudstjänsten.

Divine 1-2 år
I Divine kan du som förälder lämna dina barn till trygga ledare i en skön miljö, eller hänga kvar så länge du vill. Här i Kids yngsta åldersgrupp får barnen uppleva lovsång, bön och kortare undervisning. Självklart leker vi så mycket vi bara kan.

Happy 3-5 år
Happy är en av åldersgrupperna som håller till i Connect Church stora kidslokaler. Här leker vi, äter frukt och hoppar oss snurriga i hoppborgen. Varje söndag har även Happy tillsammans med Explore en samling med kreativ undervisning, bön och lovsång.

Explore 6-8 år
Explore är till för de lite äldre barnen. I Explore får barnen lära sig om Jesus, sjunga lovsång tillsammans och självklart be. Det finns också mycket tid för pyssel, bus och lek tillsammans med ledarna.

Grow 9-12 år
Grow är för de äldsta barnen. Här ser samlingen lite mer ut som en gudstjänst där barnen får höra undervisning, sjunga lovsång och be ihop.

Vi har Kids igång i samband med alla gudstjänster i Jönköping City. Våra Kidsledare tar emot dina barn i foajén innan gudstjänsten börjar, och du hämtar barnen när den är slut. Under tiden kommer dina barn ha det minst lika bra på Kids som du har det på gudstjänsten.
Vi har  Kids igång på Göteborg City Campus i samband med 16-mötet. Våra Kidsledare tar emot dina barn innan gudstjänsten börjar, och du hämtar barnen när den är slut. Under tiden kommer dina barn ha det minst lika bra på Kids som du har det på gudstjänsten. Vi har inte Kids igång under 18.30 mötet, men välkommen ändå!

Vi har gudstjänst lite då och i Örebro men inte varje söndag. I samband med gudstjänsterna är Kids igång. Våra Kidsledare tar emot dina barn innan gudstjänsten börjar, och du hämtar barnen när den är slut. Under tiden kommer dina barn ha det minst lika bra på Kids som du har det på gudstjänsten.