ConnectChurchSmall

SÖNDAGAR

LOVSANG

Varje söndag 16.00 och 18.30 firar vi gudstjänst på Trädgår´n i centrala Göteborg. Kom som du är och bjud gärna med fler!

Adress: Nya Allén 11
Hållplats: Kungsportsplatsen
Spårvagnar: 1, 2, 3, 4, 5, 7 & 1o
Bussar: 18, 19, 50, 52 & 55

Kids
Söndagarna är lika mycket för barnen. Därför lägger vi ner tid och omsorg för att barnen ska få lära känna Jesus på ett enkelt och roligt sätt. Vi har barnmöten i samband med 16-mötet på Göteborg City campus varje söndag. Läs mer här.

Tolk
Besök vår connection point eller fråga våra volontärer om du behöver tolkning.

Supersunday
När vi har Supersunday i Göteborg har vi inga möten i vår Göteborg City-lokal. Var vi befinner oss hittar du på facebook, instagram eller i kalendern här på sajten.

Vilka är vi?
Vill du veta mer om våra pastorer, vad vi tror på och drömmer om? Läs mer här.

Varje söndag firar vi gudstjänst i vår kyrka på Danska vägen i Göteborg. Vi har möten 11.00 därefter fikar vi och umgås. 15.00 har vi även gudstjänst på arabiska. Välkommen med hela familjen på våra gudstjänster.

Adress: Danska Vägen 100
Hållplats: Redbergsplatsen
Spårvagnar: 1, 3, 6 & 8
Bussar: 17 & 60

Kids
Söndagarna är lika mycket för barnen. Därför lägger vi ner tid och omsorg för att barnen ska få lära känna Jesus på ett enkelt och roligt sätt. Vi har barnmöten i samband med gudstjänsterna på Danska Vägen varje söndag. Läs mer här.
Tolk
Vi tolkar till engelska under 11-mötet. Besök vår connection point i samband med våra gudstjänster för att få veta mer om tolkning. Du kan också fråga våra volontärer så hjälper de till. Under vårt arabiska möte kan du höra predikan på både arabiska och svenska.Supersunday
När vi har Supersunday i Göteborg har vi inga möten på Danska Vägen. Var vi befinner oss hittar du på facebook, instagram eller i kalendern här på sajten.

Vilka är vi?
Vill du veta mer om våra pastorer, vad vi tror på och drömmer om? Läs mer här.

Vi firar gudstjänst på KFUM varje söndag 16.00. Du är så välkommen!

Adress: Huskvarnagatan 38
Hållplats: Rosengården
Bussar: 1, 18 & 122

Kids
Vi tycker att söndagarna är lika mycket för barnen. Därför lägger vi ner tid och omsorg för att barnen ska få lära känna Jesus på ett enkelt och roligt sätt. Vi har barnmöten i samband med varje gudstjänst i Jönköping City. Läs mer här.

Tolk
Besök vår connection point i samband med våra gudstjänster för att få veta mer om tolkning.

Supersunday
När det är Supersunday i Jönköping har vi inga möten på KFUM. Var vi befinner oss hittar du på facebook, instagram eller i kalendern här på sajten.

Vilka är vi?
Vill du veta mer om våra pastorer, vad vi tror på och drömmer om? Läs mer här.

Vi har äntligen börjat med gudstjänster i Örebro som kommer vara lite då och då, nästa gudstjänst är den 24:e september 16.00. Varmt välkommen!

Adress: Slottet, Kansligatan 1
Hållplats: Järntorget
Buss: 1 till 9 & 22

Vi har också lifegroups i Örebro som träffas regelbundet, en gemenskap där du får dela livet och växa i tro. Ta kontakt så kopplar vi ihop dig med en lifegroup.

Kids
Söndagarna är lika mycket för barnen. Därför lägger vi ner tid och omsorg för att barnen ska få lära känna Jesus på ett enkelt och roligt sätt. Vi har barnmöte i samband med gudstjänsten i Örebro. Läs mer här.

Funderingar
Har du några frågor om Connect Church i Örebro så tveka inte att höra av dig. Klicka på kontakt uppe i det högra hörnet.

Vilka är vi?
Vill du veta mer om våra pastorer, vad vi tror på och drömmer om? Läs mer här.

Vi drömmer om en kyrka som växer sig så stor att alla kan se, höra och beröras av den. Därför intar vi regelbundet nya platser för att fira gudstjänst och prisa Gud. Vi kallar det för Supersunday. Under den dagen har vi möjlighet att ha ännu större möten och öppna upp för ännu fler människor.

Gud bygger sig ett hem. Alla är vi delar av bygget, oavsett hur vi hamnade där. Apostlarna och profeterna använde han till grunden. Nu är det er tur. Sten för sten fogar han in er, med Kristus Jesus som hörnstenen som håller allt samman. Dagligen ser vi denna byggnad ta form – ett heligt tempel uppfört av Guds händer, i vilket vi alla är infogade, ett tempel som Gud kallar sitt hem. Ef 2:19-22 the message på svenska (bibelparafras)

Superkids
Under Supersunday har vi såklart Kids igång. Ännu större och ännu roligare än det brukar vara. Ta med dina barn på Superkids!

Tolk
Besök informationsdisken i samband med gudstjänsten på Supersunday för att få veta mer om tolkning. Vi tolkar för närvarande till engelska.

När, var, hur?
Supersunday är en riktig höjdpunkt i Connect Church så se till att vara där! På facebook, instagram eller i kalendern här på sajten finns information om tid och plats för nästa Supersunday i Jönköping eller Göteborg.

Några saker att tänka på:

  • Under supersunday är mötena i våra vanliga lokaler i samma stad inställda.
  • Supersunday i Jönköping och Göteborg brukar inte vara på samma dag.
  • Vi hyr inte alltid samma lokal. Det beror på storlek, tillgänglighet och andra faktorer. Kolla var vi ska vara i kalendern så att du kommer rätt.