ConnectChurchSmall

SÖNDAGAR

LOVSANG

Varje söndag kl 19.00 firar vi gudstjänst på Brewhouse i centrala Göteborg. Kom som du är och bjud gärna med fler!

Adress: Åvägen 24
Hållplats: Scandinavium
Spårvagnar: 2, 6 & 8

Kids
Under sommaren har vi inga barnmöten på Göteborg City campus, men barnen är så klart välkomna ändå. På Danska Vägen fortsätter vi ha Kids hela sommaren.  Läs mer här.

Tolk
Besök vår connection point eller fråga våra volontärer om du behöver tolkning.

Supersunday
När vi har Supersunday i Göteborg har vi inga möten i vår Göteborg City-lokal. Var vi befinner oss hittar du på facebook, instagram eller i kalendern här på sajten.

Vilka är vi?
Vill du veta mer om våra pastorer, vad vi tror på och drömmer om? Läs mer här.

Varje söndag firar vi gudstjänst i vår kyrka på Danska vägen i Göteborg. Vi har möten 16.00 därefter fikar vi och umgås. Välkommen med hela familjen på våra gudstjänster.

Adress: Danska Vägen 100
Hållplats: Redbergsplatsen
Spårvagnar: 1, 3, 6 & 8
Bussar: 17 & 60

Kids
Söndagarna är lika mycket för barnen. Därför lägger vi ner tid och omsorg för att barnen ska få lära känna Jesus på ett enkelt och roligt sätt. Vi har barnmöten i samband med gudstjänst på Danska Vägen varje söndag. Läs mer här.

Tolk
Vi tolkar till arabiska och engelska på 16-mötet. Besök vår connection point i samband med våra gudstjänster för att få veta mer om tolkning. Du kan också fråga våra volontärer så hjälper de till.

Supersunday
När vi har Supersunday i Göteborg har vi inga möten på Danska Vägen. Var vi befinner oss hittar du på facebook, instagram eller i kalendern här på sajten.

Vilka är vi?
Vill du veta mer om våra pastorer, vad vi tror på och drömmer om? Läs mer här.

Vi firar gudstjänst på KFUM i Jönköping, kl 18.00 på söndagar jämna veckor. Du är så välkommen!

Adress: Huskvarnagatan 38
Hållplats: Rosengården
Bussar: 1, 18 & 122

På söndagar ojämna veckor ses vi istället för Dinner Parties kl 18.00 i Stadsparken. Välkommen dit och ta gärna med vänner.

Plats: Värendsberget, Stadsparken
Kollektivt: Buss 2 & 27
Buss 2, gå av på hållplatsen: Stadsparken (vandra igenom hela parken)
Buss 27, gå av på hållplatsen: Tallbacken (gå uppför humlevägen)
Bil: Ta södra infarten
Bra att veta: Ta med det du vill äta och dricka, bestick, glas och tallrikar finns redan på plats. Ta gärna med lite extra så räcker maten även till spontana gäster. Vid regn ses vi istället på KFUM, där vi firar gudstjänst, det kommer stå här såväl som på sociala medier, så kolla en extra gång innan du åker om vädret känns opålitligt.

Kids
Vi tycker att söndagarna är lika mycket för barnen. Därför lägger vi ner tid och omsorg för att barnen ska få lära känna Jesus på ett enkelt och roligt sätt. Vi har barnmöten i samband med varje gudstjänst i Jönköping City. Läs mer här.

Tolk
Besök vår connection point i samband med våra gudstjänster för att få veta mer om tolkning.

Supersunday
När det är Supersunday i Jönköping har vi inga möten på KFUM. Var vi befinner oss hittar du på facebook, instagram eller i kalendern här på sajten.

Vilka är vi?
Vill du veta mer om våra pastorer, vad vi tror på och drömmer om? Läs mer här.

Vi har äntligen börjat med gudstjänster i Örebro som kommer vara lite då och då, nästa gudstjänst blir efter sommaren. Varmt välkommen då!

Vi har också lifegroups i Örebro som träffas regelbundet även under sommaren, en gemenskap där du får dela livet och växa i tro. Ta kontakt så kopplar vi ihop dig med en lifegroup.

Kids
Söndagarna är lika mycket för barnen. Därför lägger vi ner tid och omsorg för att barnen ska få lära känna Jesus på ett enkelt och roligt sätt. Vi har barnmöte i samband med gudstjänsten i Örebro. Läs mer här.

Funderingar
Har du några frågor om Connect Church i Örebro så tveka inte att höra av dig. Klicka på kontakt uppe i det högra hörnet.

Vilka är vi?
Vill du veta mer om våra pastorer, vad vi tror på och drömmer om? Läs mer här.

Vi drömmer om en kyrka som växer sig så stor att alla kan se, höra och beröras av den. Därför intar vi regelbundet nya platser för att fira gudstjänst och prisa Gud. Vi kallar det för Supersunday. Under den dagen har vi möjlighet att ha ännu större möten och öppna upp för ännu fler människor.

Gud bygger sig ett hem. Alla är vi delar av bygget, oavsett hur vi hamnade där. Apostlarna och profeterna använde han till grunden. Nu är det er tur. Sten för sten fogar han in er, med Kristus Jesus som hörnstenen som håller allt samman. Dagligen ser vi denna byggnad ta form – ett heligt tempel uppfört av Guds händer, i vilket vi alla är infogade, ett tempel som Gud kallar sitt hem. Ef 2:19-22 the message på svenska (bibelparafras)

Superkids
Under Supersunday har vi såklart Kids igång. Ännu större och ännu roligare än det brukar vara. Ta med dina barn på Superkids!

Tolk
Besök informationsdisken i samband med gudstjänsten på Supersunday för att få veta mer om tolkning. Vi tolkar för närvarande till engelska.

När, var, hur?
Supersunday är en riktig höjdpunkt i Connect Church så se till att vara där! På facebook, instagram eller i kalendern här på sajten finns information om tid och plats för nästa Supersunday i Jönköping eller Göteborg.

Några saker att tänka på:

  • Under supersunday är mötena i våra vanliga lokaler i samma stad inställda.
  • Supersunday i Jönköping och Göteborg brukar inte vara på samma dag.
  • Vi hyr inte alltid samma lokal. Det beror på storlek, tillgänglighet och andra faktorer. Kolla var vi ska vara i kalendern så att du kommer rätt.