ConnectChurchSmall

YOUTH

15068399_564115597115809_4683384945899092275_o

Är du mellan 12 och 19 år? Ta med dig dina vänner eller kom till oss och lär känna nya. Varje fredag är det något som händer på Connect Youth i Göteborg, t ex:

Youth Nights – Kvällar där du som ungdom får vara med och växa i dina gåvor.

Lifegroups – Lifegroups gör stora Youth mindre och mer personligt. Vi träffas i små grupper hemma hos någon av ledarna och delar livet och tron.

TribeWars – Då och då får vi för oss att köra laserdoom, bowling, volleyboll eller något annat galet, vi kallar det TribeWars!

Encounter – Möten fullsmockade av Gudsnärvaro och galna unga människor!

När, var, hur?

Vårat Squad Connect Youth är inte bundna av plats och rum, men vi utgår nästan alltid från Danska Vägen 100 i Göteborg, A.K.A. Danska! Vill du veta vad som händer så följ oss på connectyouth på Instagram eller Facebook, kolla kalendern här på sajten eller fråga en vän!

Våra gudstjänster med predikningar och lovsång riktar sig även till dig som är ung. Vi ser framemot att starta upp nya aktiviteter som är särskilt anpassade för dig som är i åldern 12-19 år.

Ta med dig dina vänner eller kom och lär känna nya i samband med gudstjänsten på söndagarna. Läs mer om våra söndagar. Håll koll på kalendern här på sajten, och följ oss på Instagram eller Facebook så missar du inget som händer.

Vi ser framemot att starta upp aktiviteter som är särskilt anpassade för dig som är i åldern 12-19 år.

Gå gärna med i en lifegroup för att vara en del av Connect Church Örebro. Och missa inte heller gudstjänsterna som är lite då och då. Håll koll på kalendern här på sajten, och följ oss på Instagram eller Facebook så missar du inget som är på gång.

Syftet med ungdomsarbetet är att tonåringar ska kunna träffa goda vänner och ha roligt i en trygg och drogfri miljö. Genom engagerade ledare ser vi ungdomar växa och bli förebilder för andra. På Youth får ungdomarna också möjlighet att uppleva Jesu kärlek och lära känna det stora värde de har i honom.